Zakres zadań: wykonywanie różnych zadań związanych z przetwórstwem łososi na określonych stanowiskach produkcyjnych, zgodnie z instrukcją pracy – odbiór i przetwarzanie łososia, w tym ręczne krojenie, pakowanie, przygotowywanie, sortowanie, itp.
Szczegóły oferty do pobrania w załączniku!
- Wykształcenie: nie określono
- Doświadczenie zawodowe: preferowane - w przetwórstwie łososi lub żywności
- Znajomość języków: angielski w stopniu komunikatywnym; znajomość języka norweskiego będzie dodatkowym atutem
- Wysoka motywacja do pracy, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy w grupie oraz pod presją czasu, elastyczność, gotowość do intensywnej pracy i wysokiego tempa, zwłaszcza w sezonie, dobra kondycja fizyczna
- Wysokość pensji brutto: 199,78 NOK/godzina
wprowadził:
Dagmara Wilczyńskautworzono:
20-06-2022ostatnia modyfikacja:
20-06-2022
Strona główna
Poprzednia
Następna
Powrót
Drukuj
Pobierz PDF
Wypowiedz się