DWUP - Eures- Banerek [ v 02 d ].jpg
logo1n.png
logo2.png
Kontakt Online
baner-2-like.jpg
Baner RPO III_4 (248).jpg
baner yfej3.jpg
Opcje zaawansowane
 
Listopad 2020
Pn Wt Śr Cz Pt So Nd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Kucharz - 739549
Dołączone pliki

Zakres zadań: przygotowywanie potraw w restauracji w hotelu; sprawowanie nadzoru nad pracą 1 praktykanta

 

Szczegóły oferty do pobrania w załączniku!

 

  • Wykształcenie: średnie zawodowe - gastronomiczne           
  • Doświadczenie zawodowe: wymagane – w pracy jako kucharz – minimum 2lata
  • Znajomość języków: angielski w stopniu komunikatywnym przynajmniej w zakresie słownictwa związanego z branżą hotelarsko-gastronomiczną; znajomość jednego z języków skandynawskich będzie mile widziana
  • Punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne
  • Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły; otwartość i pozytywne nastawienie do życia; przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy; dobra znajomość produktów żywnościowych
  • Chęć do podnoszenia kwalifikacji i otwartość na nowe doświadczenia zawodowe
  • Bez nałogów
  • Wysokość pensji brutto: do 190 NOK/godz. (uzależniona od doświadczenia i kwalifikacji kandydata)
wprowadził: Dagmara Wilczyńska
utworzono: 19-11-2020
ostatnia modyfikacja: 19-11-2020
Strona główna
Powrót
Drukuj
Pobierz PDF
Wypowiedz się