DWUP - Eures- Banerek [ v 02 d ].jpg
logo1n.png
logo2.png
Kontakt Online
baner-2-like.jpg
Baner RPO II.jpg
baner yfej3.jpg
Opcje zaawansowane
Rozbieracz/wykrawacz - 465210

Zakres zadań: wykrawanie/rozbiór mięsa na różne części (np. filety, steki), przygotowywanie do dalszej produkcji w zakładzie przetwórstwa mięsnego; praca w niskich temperaturach oraz w chłodni; odbieranie z rzeźni, ważenie i kontrola jakości tusz mięsnych, konserwacja maszyn i innych urządzeń; praca głównie z nożem, przy wsparciu automatycznych urządzeń podnoszących

 

Szczegóły oferty do pobrania w załączniku!

 

  • Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - rześnik/rozbieracz-wykrawacz, nie jest wymagane w przypadku osób posiadających wieloletnie doświadczenie w wykonywaniu zawodu
  • Doświadczenie zawodowe: wymagane w rozbiorze/wykrawaniu mięsa
  • Znajomość języków: angielski - średnio zaawansowany w mowie (B1); początkujący w piśmie (A1)
  • Znajomość poszczególnych części mięsa, wysoka motywacja do pracy, umiejętność pracy w grupie i samodzielnie, rzetelność, dobra organizacja pracy, bezwzględne przestrzeganie procedur oraz polityki bezpieczeństwa i higieny pracy, znajomość obsługi odpowiedniego sprzętu
  • Bez nałogów
  • Wysokość pensji brutto: 183,70 NOK/godzina
wprowadził: Dagmara Wilczyńska
utworzono: 09-10-2019
ostatnia modyfikacja: 09-10-2019
Strona główna
Powrót
Drukuj
Pobierz PDF
Wypowiedz się