DWUP - Eures- Banerek [ v 02 d ].jpg
logo1n.png
logo2.png
Kontakt Online
baner-2-like.jpg
Baner RPO II.jpg
baner yfej3.jpg
Opcje zaawansowane
Kucharz a la carte - 349670
Dołączone pliki

Zakres obowiązków: przygotowywanie różnego rodzaju dań, zgodnie z menu, w portowej restauracji, praca zespołowa

 

Szczegóły oferty do pobrania w załączniku!

 

  • Wykształcenie: średnie zawodowe gastronomiczne
  • Doświadczenie zawodowe: wymagane w pracy w restauracji serwującej dania a la carte – minimum 7 lat
  • Znajomość języków: angielski - wyższy średnio zaawansowany w mowie (B2), średnio zaawansowany w piśmie (B1)
  • Wykonywanie pracy z pasją, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne
  • Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły, umiejętność pracy samodzielnej i zespołowej, zdolności do szybkiej, systematycznej pracy, również w warunkach stresowych, wiedza i świadomość na temat gospodarki kuchennej, znajomość produktów
  • Bez nałogów
  • Wysokość pensji brutto: 200,00 NOK/miesiąc
wprowadził: Dagmara Wilczyńska
utworzono: 16-05-2019
ostatnia modyfikacja: 16-05-2019
Strona główna
Powrót
Drukuj
Pobierz PDF
Wypowiedz się