DWUP - Eures- Banerek [ v 02 d ].jpg
logo1n.png
logo2.png
Kontakt Online
baner-2-like.jpg
Baner RPO II.jpg
Opcje zaawansowane
Rzeźnik/ubojowiec - 2207793
Dołączone pliki

Zakres zadań: otwieranie, czyszczenie i patroszenie tuszy (wieprzowina, wołowina i baranina); otwieranie i skórowanie tuszy, czyszczenie tuszy do dalszej produkcji, praca z piłą, inne zadania związane z wykonywaną pracą; praca w niskich temperaturach oraz w chłodni; szybkie tempo pracy, powtarzalność zadań

 

Szczegóły oferty do pobrania w załączniku!

 

  • Wykształcenie: zasadnicze zawodowe mięsny rzeźnik/ubojowiec (nie jest wymagane w przypadku osób posiadających wieloletnie doświadczenie w wykonywaniu zawodu)
  • Doświadczenie zawodowe: wymagane co najmniej 2-letnie w pracy z wieprzowiną lub wołowiną; doświadczenie w przemysłowym uboju zwierząt, znajomość anatomii zwierząt oraz poszczególnych części mięsa, doświadczenie przy pracy z piłą automatyczną
  • Znajomość języków: angielski - niższy średnio zaawansowany w mowie (A2); początkujący w piśmie (A1)
  • Wysoka motywacja do pracy; umiejętność pracy w grupie i samodzielnie, rzetelność, dokładność, dobra organizacja pracy, elastyczność, znajomość i bezwzględne przestrzeganie zasad higieny na ubojni, procedur oraz polityki bezpieczeństwa i higieny pracy, znajomość obsługi odpowiedniego sprzętu
  • Bez nałogów
  • Wysokość pensji brutto: 200 NOK/godzina
wprowadził: Dagmara Wilczyńska
utworzono: 08-02-2019
ostatnia modyfikacja: 08-02-2019
Strona główna
Powrót
Drukuj
Pobierz PDF
Wypowiedz się